Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، طرح هوشمندسازی کارت ملی چند سال پیش کلید خورد و افراد بسیاری برای دریافت کارت ملی هوشمند ثبت نام کردند؛ عده‌ای موفق به دریافت کارت خود شدند و عده‌ای هم به دلیل تحریم‌های وضع شده و به تبع آن توقف خط تولید کارت هوشمند با اینکه ثبت نام کرده بودند، نتوانستند کارت خود را بگیرند.

اکنون، پس از وقفه‌ای طولانی، «هاشم کارگر» رئیس سازمان ثبت احوال کشور از راه‌اندازی مجدد خط تولید و صدور کارت هوشمند ملی خبر داده و وقت آن رسیده آنها که ثبت نام کرده بودند اما کارت به دستشان نرسیده از وضعیت و مرحله صدور کارت ملی‌شان مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدارک لازم برای تعویض شناسنامه | برای تعویض شناسنامه کجا بریم؟ مرسولات پستی را چگونه پیگیری کنیم؟

اگر جزو افرادی هستید که در طرح کارت ملی هوشمند ثبت نام کرده‌اند اما هنوز کارت ملی خود را دریافت نکرده‌اند و نمی‌دانید چگونه و از چه طریقی پیگیری کنید، ادامه مطلب را حتما بخوانید.

مراحل پیگیری اینترنتی وضعیت ثبت نام کارت ملی هوشمند

دولت به منظور پیگیری وضعیت ثبت نام کارت‌های ملی هوشمند سامانه‌ای راه‌اندازی کرده تا مردم بتوانند مراحل پیگیری کارت ملی هوشمند خود را به صورت غیرحضوری و آنلاین انجام دهند.

آن دسته از افرادی که در طرح دریافت کارت‌های هوشمند ملی ثبت نام کرده‌اند؛ اما هنوز کارت ملی هوشمندشان به آنها تحویل داده نشده است، می‌توانند با مراجعه به سامانه پیگیری کارت ملی هوشمند به نشانی اینترنتی www.ncr.ir از وضعیت کارت ملی خود مطلع شوند.

► برای ورود به سایت پیگیری کارت ملی هوشمند طبق مراحل زیر پیش بروید.

۱- مرورگر خود را باز کنید و وارد سایت گوگل به نشانی https://www.google.com شوید و عبارت «پیگیری کارت ملی هوشمند» را سرچ کنید. سپس روی اولین لینک نمایش داده شده در گوگل کلیک کنید تا وارد سامانه پیگیری کارت ملی هوشمند شوید.

۲- با کلیک روی لینک نمایش داده شده، وارد سامانه پیگیری وضعیت ثبت نام کارت ملی هوشمند به نشانی www.ncr.ir می‌شوید و می‌توانید مراحل پیگیری وضعیت ثبت نام کارت ملی خود را انجام دهید.

پیگیری وضعیت ثبت نام کارت ملی هوشمند با کد رهگیری

► در صورتی که کد رهگیری ثبت نام خود را به خاطر دارید، می‌توانید از طریق مراحل زیر پیگیری کارت هوشمند ملی را انجام دهید.

ابتدا به سایت پیگیری کارت هوشمند ملی وارد شوید. پس از ورود به سایت، روی گزینه پیگیری با کد رهگیری ثبت نام کلیک کنید. کد رهگیری ثبت نام کارت ملی خود را در قسمت مشخص شده وارد کنید و پس از وارد کردن عدد تصویر روی گزینه سبزرنگ «ادامه» کلیک کنید.

پیگیری وضعیت ثبت نام کارت ملی هوشمند با کد ملی

► در صورتی که کد رهگیری خود را برای پیگیری کارت هوشمند ملی فراموش کرده‌اید، می‌توانید با کد ملی و اطلاعات هویتی خودتان، مراحل پیگیری کارت ملی را انجام دهید.

۱- پس از ورود به سایت پیگیری کارت هوشمند ملی روی گزینه پیگیری با شماره ملی کلیک کنید.

۲- حال فرم مربوط به پیگیری را به دقت تکمیل کنید. برای پیگیری با کد ملی نیاز به وارد کردن کد ملی، شماره سریال شناسنامه و تاریخ تولد خود دارید.

پیگیری وضعیت صدور کارت ملی هوشمند با کد USSD

در صورتی که به اینترنت دسترسی ندارید یا به هر دلیلی نمی‌توانید از سایت رهگیری کارت ملی هوشمند استفاده کنید، می‌توانید با شماره‌گیری کد USSD مراحل پیگیری کارت ملی هوشمند خود را انجام دهید.

► توجه داشته باشید که برای استفاده از این کد نیازی به اینترنت یا گوشی تلفن همراه هوشمند نیست و می‌توان بدون اینترنت و فقط با شماره‌گیری کد دستوری زیر مراحل پیگیری کارت ملی هوشمند را با وارد کردن اطلاعات هویتی انجام داد.

۱- برای گرفتن استعلام صدور کارت ملی هوشمند با کد رهگیری و کد ملی بدون نیاز به اینترنت ابتدا در قسمت شماره‌گیر گوشی موبایل باید کد دستوری #۶۰۹۰*۴* را وارد و شماره‌گیری کنید.

۲- پس از شماره‌گیری کد دستوری عدد ۱ را که گزینه «کارت هوشمند ملی» است، انتخاب کنید.

۳- در این مرحله می‌توانید با توجه به اطلاعات در دسترس خود یکی از دو گزینه‌ای را که در تصویر زیر آمده، انتخاب و وضعیت کارت ملی هوشمند خود را مشاهده کنید.

کد خبر 653240 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن ثبت احوال خبر مهم کارت ملی مهارت‌های زندگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ثبت احوال خبر مهم کارت ملی مهارت های زندگی پیگیری کارت هوشمند ملی پیگیری کارت ملی هوشمند کارت ملی هوشمند با کد انجام دهید ثبت نام کرده کارت ملی خود شماره گیری کلیک کنید کد رهگیری صدور کارت کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

برای اینکه فردی سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شود، هر شبانه روز به چند ساعت خواب عمیق نیاز دارد. در حالی که کیفیت خواب با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما بسیاری از جوانان نیز مشکلات خواب را گزارش می‌کنند.

داشتن خواب باکیفیت، عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد، خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، از استرس می‌کاهد و خلق و خو و تمرکز را نیز بهبود می‌دهد.

همچنین برخی عادات مخرب هم بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارند که آگاهی از آن‌ها و مدیریت صحیح این عادت‌ها می‌تواند مفید و در بهبود سلامت کلی فرد موثر باشد.

در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به برخی از این عادات اشاره می‌کنیم:

* استفاده از تلفن همراه قبل از خواب

نور آبی که از صفحه نمایش تلفن همراه شما ساطع می‌شود، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نور آبی می‌تواند تولید ملاتونین در بدن را که هورمون اصلی کنترل کننده چرخه خواب و بیداری است، مختل کند. ملاتونین ناکافی می‌تواند باعث بی خوابی، حساس شدن و خواب آلودگی در طول روز شود.

* خوردن مقدار زیادی غذا قبل از خواب

خوردن یک وعده غذایی پر حجم کمتر از یک ساعت قبل از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر گذاشته و به خواب رفتن را مشکل کند.

* مصرف بی رویه کافئین

مصرف بیش از اندازه قهوه منجر به اختلالات خواب می‌شود. کافئین محرکی است که می‌تواند به خواب رفتن را سخت کند.

* قرار نگرفتن در معرض نور طبیعی

زمانی که خود را از نور خورشید محروم می‌کنیم، سطح ملانین را کاهش می‌دهیم. ملانین، ملاتونین را می‌سازد که به چرخه خواب کمک می‌کند.

* بی توجهی به افزایش استرس 

سطوح بالای استرس با طولانی شدن مدت زمان به خواب رفتن و اختلالات خواب مرتبط است. کم خوابی سیستم واکنش بدن به استرس را تحریک می‌کند و منجر به افزایش هورمون‌های استرس، یعنی کورتیزول می‌شود که بر خواب تاثیر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • بعد از حمله ایران حماس راحت‌تر نه می‌گوید!
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت